Telekom'da TT kart sistemi

Haber Giriş : 06 Kasım 2004 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Telekom tarafından yeni hizmete sunulan TT Kart sistemiyle vatandaşların rahatlıkla köy, mezra ve benzeri yerlerde istedikleri görüşmeyi yapabilecekleri bildirildi.

Hakkari Türk Telekom Başmüdürü M. Serhat Doğan, yeni hizmete sunulan ön ödemeli TT Kart sistemiyle vatandaşların rahatlıkla köy, mezra ve benzeri yerlerde istedikleri kişiyle görüşme yapabileceğini ve bu görüşmede de abonenin telefon faturasına herhangi bir ek ücret yansımayacağını söyledi.

Türk Telekom Müdürlüğü binasındaki makamında basın toplantısı düzenleyen M. Serhat Doğan, yeni hizmete sunulan ön ödemeli TT Kart sistemiyle ilgili bilgi verdi. 01 Ağustos tarihinden itibaren uygulamaya giren sabit hat sisteminin yanısıra yeni hizmetler de verdiklerini belirten Doğan, Türk Telekom bayileriyle işyerlerinde satışa sunulan TT Kart sisteminin oldukça ilgi gördüğünü anlattı. Yeni uygulama sayesinde vatandaşların rahatlıkla köy, mezra ve benzeri yerlerde istedikleri kişi ile görüşme yapabileceklerini aktaran Doğan şunları söyledi:

"Telekomun yeni sistemi ön ödemeli TT Kart, bütün sabit ev ve iş telefonlarında kullanılabilir. Satışa sunulan kontörlü kartlarımızın üzerinde 08112123636 numarası bulunuyor. Köy, mezra veya başka bir yerde bulunan vatandaşlarımızın acilen telefon açmaları gerektiğinde, bu kartın sahibi vatandaşımız, bulunduğu yerden herhangi bir sabit veya ankesörlü telefondan kartın üzerinde bulunan numarayı çevirerek görüşme yapabilir.

Görüşmede abonenin telefon faturasına herhangi bir ücret yansımayacaktır. Sadece görüşme yapan kart sahibinin kontörleri gidecektir. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız rahatlıkla çok ucuz bir fiyata görüşmelerini gerçekleştirebilirler. 'Herkeste bu kart bulunmalı' sloganı ile uygulamaya konulan sistem, halkımızın hizmetine sunulmuştur.

50, 100, 250 ve 500'lük kontörlü kartlarımız bulunuyor. 50 kontörlü kartlarımız 3 milyon 500, 100'lük kartlarımız 7 milyon, 250'lik kartlarımız 15 milyon, 500'lük kartlarımız ise 35 milyon liradan satılıyor. Bu kart sistemi diğer sabit telefonlardan yüzde 17 oranında daha ucuzdur. Herkesin bu kartı kullanmasını istiyoruz. Kontörü biten vatandaşımız eskisini atarak yenisini alabiliyor. Bu kart sistemi, cep telefonları hariç bütün telefonlarda geçerlidir" şeklinde konuştu.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber