Kanala düşen öğretmen öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Ağustos 2008 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

M. AKİF ERDEM İstanbul

Kartal Eczacıbaş İlköğretim Okulu Müdürü Burhanettin Güleç (60), Beylerbeyi'nde vatandaşların altgeçit olarak kullandığı tünelden geçmek isterken 2 metre derinliğindeki yağmur suyu tahliye kanalına düşerek hayatını kaybetti.

Emekli öğretmen Güvenç, dün saat 11.00'de arkadaşı Muhsin Bilgin'le Beylerbeyi sahilinde görüştü. Görüşme sonrası iki arkadaş, parktan caddeye doğru yürümeye başladı. Güleç, Yalıboyu Caddesi'nde halkın altgeçit olarak kullandığı tünelden karşı tarafa geçmek istedi.

Altgeçidin yanındaki çimenlerin bittiği yerde merdiven olduğunu sanarak adımını atan Güleç, üzerinde mazgal olmayan yağmur suyu kanalına düştü. Başını beton zemine çarpan Güleç çevreden yetişen vatandaşlarca çıkarıldı.

?Korkuluk koymak zor mu?'

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Güleç'in öldüğü anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Arkadaşını gözü önünde kaybeden Bilgin, tepki göstererek, ?Otomobili yolun karşısına bırakıp caddeden geçtik. Ancak dönerken tüneli görüp geçmek istedi. Bir metre kala bile orada bir çukur olduğu belli değil. Bir adım attı, çukura uçtu. Seslenince duydum. Çıkardık. Ancak oracıkta ölmüş. Buraya bir korkuluk, bir merdiven koymak zor mu? Ya da bir uyarı tabelası. Bu canın bedelini kim verecek? 30 yıllık arkadaşımı kaybettim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber