Okuma salonlarının büyük başarısı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2008 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta bulunan okuma salonlarında OKS'ye hazırlanan ve elde ettikleriyle başarılarıyla kendilerinden söz ettiren öğrenciler Kayseri'de moral buldu. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Kayseri'yi gezen öğrenciler, tarihi ve turistik yerleri görme imkanı buldu.

Kahramanmaraş merkezde ve Afşin, Elbistan ile Çağlayancerit ilçelerinde bulunan okuma salonlarında OKS'ye hazırlanan 389 öğrenciden 221'i sınavı kazanarak büyük bir başarı elde etmişti. Gönüllü eğitimcilerin özverili çalışmaları sonucu sınava hazırladığı ve başarılarıyla büyük sevinç yaşadığı öğrenciler yeni eğitim öğretim dönemi öncesi moral depolama imkanı buldu. Kayseri Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak eğitmenleri ile birlikte Kayseri'ye giden yaklaşık 90 öğrenci kentin tarihi ve turistik yerlerini gezip görme imkanı buldu. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan ve emekleri boşa çıkarmayarak büyük başarı elde eden öğrencilerin gezi ile büyük moral bulduğunu söyleyen Kahramanmaraş Okuma Salonları Genel Sorumlusu Mehmet Akif Döşyılmaz, yeni dönemde okuma salonları olarak kendilerine büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.

Bu sene okuma salonlarında sınavlara hazırlanan öğrencilerin başarısının kendileri için büyük bir teşvik unsuru olduğuna dikkat çeken Döşyılmaz, yeni dönemde de dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilerin gönüllü eğitimciler eşliğinde büyük bir özveri ile sınavlara hazırlandırılacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber