Ziraat Bankasında yeni yapılanma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2008 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziraat Bankasında yeni bir organizasyonel yapıya geçildi. Bu çerçevede, iki yeni genel müdür başyardımcılığı oluşturuldu, genel müdür yardımcılığı sayısı 11'den 14'e yükseltildi ve yeni daire başkanlıkları oluşturuldu.

Ziraat Bankasından yapılan yazılı açıklamada, bankanın İstanbul'a taşınma öncesinde, vizyon ve hedeflerine uygun, rekabetin gerektirdiği uzmanlaşma ihtiyacına cevap verecek, yönetsel etkinliği artırmaya yönelik yeni bir organizasyonel yapıya geçilirken, bir dizi üst düzey atama yapıldığı belirtildi.

Bankanın yeni organizasyonunda koordinasyon ve eş güdümü sağlamak, karar alma süreçlerini hızlandırmak amacıyla iki yeni genel müdür baş yardımcılığı oluşturulduğu bildirilen açıklamada, şöyle denildi:

"Genel Müdür Baş Yardımcılıklarına bankanın Genel Müdür Yardımcıları Senih Boyacıgil ve Selim Güray Çelik atandı.

Ayrıca, Genel Müdür Yardımcılığı sayısı 11'den 14'e yükseltilirken, bugüne kadar daire başkanlığı düzeyinde yönetilen tanıtım ve iletişim faaliyetlerinin sorumluluğu yeni kurulan Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcılığına verildi.

Genel Müdür Yardımcılıklarına Ercüment Güler, Erdal Mazlum, Mustafa Şahin, Elif Zeynep Erül, Nuh Mehmet Yılmazkolukısa, Kemal Gülerdi ve Seyfettin Sağlam atanırken, Teftiş Kurulu Başkanlığına ise Ali Aras atandı.

Diğer taraftan genel müdür yardımcılıklarına bağlı daire başkanlıklarında da değişikliğe gidilerek, yeni daire başkanlıkları oluşturuldu."

Açıklamada, Ziraat Bankasının yeni organizasyonel yapısıyla ulusal ve uluslararası rekabetin gerektirdiği koşullar çerçevesinde, yurt içi ve yurt dışı hizmet ağı aracılığıyla müşterilerine daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunmayı hedeflediği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber