İstanbul Emniyet Müdürlüğü: Fuhuş çetesi iddiaları asılsız

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2008 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "fuhuş çetesine yönelik yapılan operasyonda, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sorumlu ve yetkililerinin çete üyeleri ile görüşme yaptıkları, teknik takibe takıldıkları hususun gerçekten uzak, asılsız ve mesnetsiz olduğunu" bildirdi.

Emniyetten yapılan açıklamada, bugün bir gazetede, "Polisler sürgünde, müdürler görevde" başlığı altında "yalan" bir habere yer verildiği ifade edildi.

Bu konuda daha önce aynı gazetenin yaptığı "yalan" haberle ilgili 10 Eylül 2008 günü basın açıklamasıyla kamuoyuna bilgi verildiği dile getirilen açıklamada, "atamaların gündemde tutularak yalan ve görevlileri yıpratıcı haber yapmaya devam edilmesini anlamanın mümkün olmadığı" ifade edildi. Açıklamada, şöyle denildi:

"Haberde iddia edilen olayla ilgili fuhuş çetesine yönelik yapılan operasyonda Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sorumlu ve yetkililerinin çete üyeleri ile görüşme yaptıkları, teknik takibe takıldıkları hususu gerçekten uzak, asılsız ve mesnetsizdir. Bu konuda haberde bahsi geçen personelimizin gazete aleyhine şahsi dava açma hakları saklıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber