Sağlık Bakanlığı iki personeli için görevde yükselme sınavı açıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Eylül 2008 23:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bakanlığımız personelinin görevde yükselme suretiyle atama işlemleri, Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, öncelikle Görevde Yükselme Eğitimi ve bu eğitimden sonra yapılacak Görevde Yükselme Sınavı sonuçlarına göre yapılmaktadır.

Bakanlığımız birimlerinin hizmet gerekleri ve personel planlaması esas alınarak belirli dönemlerde Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı yapılmaktadır. Bakanlığımızca en son 06-30 Nisan 2007 tarihlerinde Görevde Yükselme Eğitimi ve 12 Mayıs 2007 tarihinde de Görevde Yükselme Sınavı yapılmış ve başarılı olanların atama işlemleri tamamlanmıştır.

Bakanlığımız boş kadroları ve hizmet gerekleri doğrultusunda yeniden bir Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı yapılması için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu çalışmalar tamamlandığında Görevde yükselme suretiyle atama yapılacak kadroların sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, eğitimin yeri, tarihi, başvuru şartları ve diğer hususlar yaygın iletişim araçları ve İl Sağlık Müdürlükleri kanalıyla ilgililere duyurulacaktır.

12 Eylül 2008 tarihinde, Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesinde yanlışlıkla Sağlık Bakanlığı personeli için 27 Eylül 2008 tarihinde Görevde Yükselme Sınavı yapılacağına dair bir ilan yer almıştır. Bakanlığımız personelinin tamamını kapsayacak şekilde planlanmış bir sınav tarihi bulunmamaktadır. Sadece 06-30 Nisan 2007 tarihlerinde yapılan görevde yükselme eğitimine müracaat eden ve Ek-1 değerlendirme puanlarının eksik hesaplanması nedeniyle eğitime alınmayan, İdare Mahkemesine yapmış oldukları başvuru sonucunda yürütmeyi durdurma kararı alan ve halen görevde yükselme eğitimi devam eden (2) iki personel için Görevde Yükselme Sınavı yapılacaktır.

Bakanlığımız personeline duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber