Polis aracı takla attı: 2 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2008 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)

TEKİRAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde bıçaklı kavga ihbarı üzerine verilen adrese yerine giden polis aracı bir başka otomobilin sıkıştırması sonucu takla attı. Kaza ardından ekip aracı içinde bulunan 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. Eski Sanayi Sitesi'nde bıçaklı kavga ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü haber merkezi Ergin Aslan yönetimindeki 59 A 7386 plakalı polis aracı bölgeye sevk etti. Bu sırada caddede giden Nizamettin A. yönetimindeki 59 DR 537 plakalı otomobiliyle sol tarafa aniden manevra yaptı. Polis otomobili bunun üzerine orta refuje çarptı ve daha sonra takla atarak yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kaza ardından ekip aracında bulunan polis memurları Ergin Arslan ve Orhan Karakuş gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer otomobilin sürücüsü Nizamettin A. ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan polis memurları Ergin Arslan ile Orhan Karakuş'un durumlarını iyi olduğu belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ise, hastaneye gelerek yaralı polis memurlarını ziyaret etti ve doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber