Türkiye'nin en büyük özel kadın doğum hastanesinde odada doğum yapılabiliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2008 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

FATİH KARAKILIÇ

BURSA(CİHAN)- Sahip olduğu 9 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip Türkiye'nin en büyük özel doğum hastanesi olan Bursa Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde odalara yerleştirilen özel yataklar masaya çevrilebiliyor ve odada da doğum gerçekleştirilebiliyor.

21 hekim ve 100 personele hizmet verdiklerini belirten Jimer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Faruk Dinçşahin, sanayi ve turizm alanında hızla gelişen Bursa'nın sağlık alanında yeni bir yatırıma kavuştuğunu kaydetti. Op. Dr. Faruk Dinçşahin; "Hastane inşaatını bir sene içinde tamamladık. Hastanemiz, özelde Türkiye'nin en büyük doğum hastanesi özelliğine sahip. Sosyal Güvenlik Kurumu ile şu anda görüşmelerimiz sürüyor. 50 yatak kapasiteli olan hastanemizde, 21 hekim ve 100 personel hizmet veriyor. Tüp bebek, son teknolojiye sahip olan fototerapi, erken doğum ve odada doğumu sağlayan ağrı ve doğum odası birimlerimiz var. Kaliteli hizmeti en uygun fiyata vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Hastanenin Türkiye'nin en büyük kadın hastalıkları ve doğum hastanesi olma özelliği taşıdığını belirten Dinçşahin, hastanenin kurulma aşamasını şöyle anlattı: "Jimer'i, 3 yıl önce İntam Blokları'nda açmıştık. Ancak İntam Blokları'nda yaşanan yıkılma talihsizliğinden sonra, Jimer'i büyütmeye, Türkiye'ye örnek bir hastane yapmaya karar verdik."

Dinçşahin, 50 yataklı hastanede, modern doğum ünitesi, gebelik öncesi ve sonrası destek, kısırlık tedavisi ve tüp bebek, laboratuvar hizmetleri, kadın hastalıkları ve menopoz gibi bölümlerin yer aldığını ifade etti. Dinçşahin, hastanedeki iki odaya yerleştirilen özel yatakların masaya çevrilerek doğum gerçekleştirilebildiğini söyledi. Dinçşahin; "İsteyen hastalarımız için odada masaya çevrilebilen masalarda doğum yapılabiliyor" dedi. (CİHAN)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber