Ramazan ayında doğdu, Ramazan ayında şehit oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Eylül 2008 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

ŞIRNAK'ın Cudi Dağı'nda PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı İsrafil Işık'ın Mersin'in Tarsus İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Oğlunun hep şehit olacağını söylediğini belirten anne Emine Işık, ?Ramazan ayında doğdu, Ramazan ayında şehit oldu. Vatan sağ olsun? dedi.

Evli ve 4 yaşında bir oğlu olan 10 aylık Uzman Onbaşı İsrafil Işık'ın şehit olduğu haberini, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar, ambulans eşliğinde ilçeye bağlı Kaklıktaş Köyü'ne gelerek aileye evinde verdi. Oğlunun şehit olduğu haberini büyük bir metanetle karşılayan anne 45 yaşındaki Emin Işık, ?Vatan sağ olsun. 2 tane daha oğlum var. 1'i şu anda İstanbul'da asker. Yavrumun kanını inşallah yerde koymazlar. Bizi yaktılar, inşallah kendileri de yanar. Canım benim, 29 Mayıs 1985'de Ramazan ayında doğdu, Ramazan ayında şehit oldu. Allah'ın sevgili kuluymuş, mübarek bir günde şehit oldu? diye konuştu. Emine Işık, oğlunun sürekli şehit olacağını söylediğini anlatırken de sık sık fotoğrafını öptü.

Şehidin babası 48 yaşındaki Avni Işık ise, ?Vatan sağ olsun. Bir İsrafil değil bin İsrafil feda olsun bu vatana. 2 tane daha oğlum var. 20 gün önce yanımızdaydı, izine gelmişti? diyerek metanetli davranmaya çalıştı. Şehit haberiyle eve akın eden Işık ailesinin yakınları da, teröristlerle çatışmaya gitmeye hazır olduklarını belirterek PKK'ya lanet okudu.

Şehit İsrafil Işık'ın cenazesi yarın Tarsus Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber