Üniversite öğrencisinin acı sonu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Eylül 2008 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turaç TOP/İZMİR, (DHA)

İZMİR'de, üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Şerafettin Erkan Tetik, önüne çıkan kediyi ezmemek için direksiyonunu kırdığı otomobille refüje çarptıktan sonra takla attı. Okulunu bitirince kaymakam olmayı istediği öğrenilen Tetik, kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 03.35'de Seferihisar yolu Ulamış köyü girişinin yakınlarında meydana geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü İkinci Sınıf öğrencisi Şerafettin Erkan Tetik, 35 P 7866 plakalı otomobiliyle arkadaşlarını ziyarete gitti. Ziyaretin ardından geç saatlerde evine dönen Tetik, yolda gördüğü kediyi ezmemek için direksiyonu kırınca hakimiyetini kaybetti.

Hızla savrulan otomobil, refüje çarptıktan sonra takla atarak güçlükle durabildi. Hurda yığını haline gelen otomobilde ağır yaralanan Tetik, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kaza yerinde öldü. Kazayla ilgili jandarmanın soruşturması sürerken, alkol almadığı belirlenen Tetik'in ölüm haberini alan ailesi yasa boğuldu.

Tetik'in gözüyaşlı annesi Cavidan Tetik, bir yıl önce de kalp rahatsızlığı bulunan eşini kaybettiklerini, tek çocuğu olan oğlunun, okulunu bitirip kaymakam olmayı çok istediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber