Okulda alkollü öğrenci kâbusu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 07 Ekim 2008 07:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

MUTLU YUCA, KORAY YILMAZDEMİR Bolu DHA

Bolu'da alkollü olarak okula gelen lise öğrencisi, öğretmen ve arkadaşlarını bıçakla rehin aldı

Bolu Mimar İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki U.S., alkollü halde geldiği okulda, elinde çifte bıçakla öğretmen ve öğrencilere korku dolu anlar yaşattı.

İkinci sınıf öğrencisi U.S., dün sabah okula geldikten sonra bilinmeyen bir nedenle öğretmenleriyle tartışarak evine gitti. Burada içki içen U.S., babasıyla tartıştıktan sonra evin camlarını kırdı. Daha sonra iki bıçakla okula dönen U.S., sınıfına girerek, bu sırada ders veren bilgisayar öğretmeni Selda Tutulmaz ve arkadaşlarını rehin aldı. U.S., öğretmeni ve arkadaşlarını tehdit ettikten sonra koşarak okuldan kaçtı. Büyük korku yaşayan öğretmen ve öğrenciler, her şeyin sona erdiğini düşündükleri sırada, U.S. elindeki bıçaklarla yeniden okula döndü ve giriş katındaki bir odaya girerek ?kendimi öldüreceğim? tehdidinde bulundu.

Polisler iknaya çalıştı

Üzerindeki gömleğini çıkaran ve sigara içen U.S., kendisine müdahale etmek isteyen öğretmenleri yanına yaklaştırmadı. Okula çağrılan babası ile polisler uzun süre U.S.'yi ikna etmeye çalıştı. Bir anlık dalgınlığından yararlanılan U.S., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber