Tıp öğrencisi, öğretmen anne ve babasını kurtaramadı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Ekim 2008 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MİTHAT YURDAKUL Ankara

Ankara'da şofbenden kaynaklanan doğalgaz zehirlenmesi nedeniyle aynı evde kalan 4 kişilik aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Zehirlenmeden şans eseri kurtulan tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi genç kızın, öğretmen emeklisi anne babası ile diş hekimi ağabeyine yaptığı acil müdahale, ailesini kurtarmaya yetmedi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Meltem Uğuz, Cebeci semtindeki Köylüler Sokak'taki evinde, Mersin'de yaşayan ve emekli öğretmen olan annesi Müfide (50) ve babası Muzaffer Uğuz ile Eskişehir'de diş hekimliği yapan ağabeyi Melih Uğuz'u (28) misafir etti.

Sabah uyandığında gaz kokusu hisseden Uğuz, anne, baba ve ağabeyinin uyanmaması üzerine ambulans çağırdı. Uğuz, ambulans beklerken ailesine acil yardımda da bulundu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Müfide, Muzaffer ve Melih Uğuz'un, Meltem Uğuz'un tüm çabalarına rağmen hayata dönmedi. Yapılan incelemede ailenin, mutfaktaki şofbenden sızan gazdan zehirlendiği belirlendi. Uğuz ailesinin cenazeleri, memleketleri Mersin'e gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber