Liseli kızın boğazını 180 ytl için kesmişler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2008 15:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Yozgat'ta boğazı kesilmiş halde göletin kenarında bulunan lise öğrencisi kız olayın şokunu hala üzerinden atamazken, polis 2 lise öğrencisini gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Boğazlıyan Sağlık Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi E.B.T. (15) isimli kızın, internette tanıştığı Yozgat Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Ü.A. (16) ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi F.K. (14) ile geçen salı günü Yozgat merkezde buluşup Çamlık Milli Parkı'nda dolaştıkları tespit edildi. Ü.A. ve F.K.'nin E.B.T.'nin üzerinde bulunan 180 YTL parayı almak istemeleri üzerine aralarında bir arbede yaşandığı ve bu sırada Ü.A.'nın ustura ile E.B.T.'nin boğazını kestiği öne

sürüldü. Baygınlık geçiren E.B.T.'nin üzerindeki para ve cep telefonunu alan Ü.A. ve F.K., E.B.T.'yi olay yerinde bırakarak kaçtı. Vücudunun bir kısmı göletin içinde yaklaşık 20 saat baygın kalan E.B.T., orman muhafaza memurlarının fark etmesi üzerine Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktor raporunda E.B.T.'de herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanmazken, kızın şok geçirdiği ve şuurunun kapalı olduğu belirtildi.

İki gündür olay üzerine yoğunlaşan polis ekipleri, 2 lise öğrencisini gözaltına aldı. Öğrencilerin üzerinde E.B.T.'ye ait cep telefonu, fotoğraf ve para ele geçirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan öğrenciler adliyeye sevk edilirken, hala şokta olan ve konuşamayan E.B.T.'nin ifadesinin alınamadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber