Hasta taşıyan ambulans devrildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2008 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uşak'ta beyin kanaması geçiren polis memurunu İzmir'e götürmek için yola çıkan ambulans kaza yaparak devrildi.28 Kasım 2008 18:36

Edinilen bilgiye göre beyin kanaması geçiren polis memuru Ahmet Çanak'ı (33 Uşak Devlet Hastanesi'nden alarak İzmir'de sevk edildiği hastaneye götürmek için yola çıkan ambulans, yola çıktığı hastaneden bir kilometre uzaklıkta kaza yaparak devrildi.

Saat 16 00 sıralarında Uşak Devlet Hastanesi'nden hasta nakli için yola çıkan Mehmet Keçe idaresindeki 64 LD 328 plakalı ambulans stadyum kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan Mehmet Cihangir'in kullandığı 64 KY 937 plakalı araçla çarpıştı. Kırmızı ışık ihlali yapan araç sürücüsü gözüne güneş aldığı için trafik ışıklarını fark edemediğini söyledi. Kaza sonucu devrilen ambulansın şoförü Mehmet Keçe ile sağlık görevlisi Taner Kahraman ve hasta Ahmet Çanak hafif şekilde yaralandı.

Beyin kanaması geçiren polis memuru Ahmet Çanak olay yerine gelen başka bir ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne geri gönderilirdi. Ahmet Çanak'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken ambulans şoförü ile sağlık görevlisi ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber