KPSS Tercih Robotu Geliştirildi

http://www.memurlar.net/kpss.aspx adresinden, 24 Aralık 2008 tarihinde yayıma açılan "KPSS Tercih Robotu", 6 günde 10 milyon sayfa gösterdi. Mezun olduğunuz bölüme uygun kadro ve pozisyonları gösteren tercih robotuna, ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda bir arama satırı daha ekledik. Artık adaylar, mezun olduğu alana uyumlu kadro ve pozisyonlar arasında, ünvan tercihi yaparak da sorgulama yapabilecektir. Ayrıca gereksiz bir bilgi olduğu için derece sütunu çıkarılmış, sınıfı bölümü (---) olarak gösterilen satırlar "sözleşmeli" olarak değiştirilmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Aralık 2008 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tercih robotunun web adres: KPSS tercih robotuna http://www.memurlar.net/kpss.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Tercih robotu ne sağlıyor: Tercih robotu mezun olduğunuz alana uygun kadro ve pozisyonları gösterir. Bunu sağlamak amacıyla, 2008/4 KPSS tercih kılavuzunun tümü taranmış ve arayüz aracılığı ile ziyaretçilere sorgulama imkanı verilmiştir.

Tercih robotunu nasıl kullanacaksınız?: Tercih robotunu kullanmak oldukça kolay... Sadece sırasıyla öğrenim düzeyi, mezun olunan bölüm, unvan ve görev yerini seçmelisiniz. Öğrenim düzeyi ve mezun olunan bölümü seçtiğinizde "unvan" ve "görev yeri" bilgileri, "Tümü" seçili olarak gelecektir. Siz bu alanda da seçim yaparak sorgulamanızı daha da daraltabilirsiniz.

Sonuçlar açıklanınca: Sonuçlar açıklanınca her kadro ve pozisyonda oluşan taban puanlar da robota yüklenecektir. Bu sayede size uygun kadro ve pozisyonlara hangi taban puanla yerleştirme yapıldığını görebileceksiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber