Kılıçdaroğlu'ndan Gökçek'e: Mal varlığını açıkla

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2009 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun - CHP TBMM Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili Melih Gökçek, şu mal varlığını açıkla da ikinci dosyayı açalım" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Samsun'un Atakum ilçesi binası önünde Atakum Belediye Başkanı adayı Metin Burma'yı halka tanıttı.

Partiye katılan Altınkum'un bağımsız belediye başkanı Cemal Gülhan ve ANAVATAN'dan Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuş'a parti rozetlerini takan Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Atakum İlçe Başkanlığı önünde partililere seslendi.

Kılıçdaroğlu, CHP olarak yolsuzlukların ve hırsızların üzerine gideceklerini, çocukların ve sokaktaki vatandaşın adına hesap soracaklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten mal varlığını açıklamasını isteyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Buradan, Atakum'dan seslenmek istiyorum. Diyorum ki sevgili Melih Gökçek, şu mal varlığını açıkla da ikinci dosyayı açalım. Bir belediye başkanı, mal varlığı alın teriyle kazanılmışsa korkmasın, mal varlığını açıklasın. Eğer korkup mal varlığını açıklamıyorsa, oraya kocaman bir soru işareti koyacağız."

İktidar tarafından yoksulluğun siyasette sömürü malzemesi olarak kullanıldığını öne süren Kılıçdaroğlu, "sosyal demokrat belediyecilik anlayışının insanın yoksulluğunu teşhir eden anlayış olmadığını" bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber