İkazları görmeyen sürücü, polis memuruna çarptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2009 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TOKAT'ın Turhal İlçesi'nde, karayolundaki çukuru kapatmak için yapılan çalışmada yol güvenliğini sağlayan bölge trafik ekibinde görevli polis memuru Saldıray Altuntaş'a, ikazları görmeyen Osman Erol Sözer yönetimindeki otomobil çarptı. Ağır yaralanan Altuntaş yoğun bakıma alındı.

Turhal- Tokat karayolunun 5'inci kilometresinde yağışlar nedeniyle oluşan çukurların kazaya sebebiyet vermemesi için karayolu ekibi çukuru kapatma çalışması başlattı. Dün saat 22.30 sıralarında başlayan çalışmada, trafik ekibi de gerekli tedbirleri aldı ve sürücülerin güvenli geçişini sağlamak için görev aldı. O sırada Tokat'tan Turhal'a giden Osman Erol Sözer yönetimindeki 60 DA 628 plakalı otomobil, ikazları görmeyerek polis memuru Saldıray Altuntaş'a çarptı, ardından da çalışma yapan kepçeye vurarak durabildi. Aracın çarpmasıyla ağır yaralanan 32 yaşındaki polis memuru Saldıray Altuntaş, Turhal Devlet Hastanesi'ne ardından da Tokat Vali Recep Yazıcıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis eskortluğundaki ambulansla hastaneye getirilen polis memuru Altuntaş ameliyata alındı. İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın hastaneye gelerek, polis memurunun ameliyatı boyunca hastanede bekledi. Burada bir açıklama yapan Aydın, ?Çukurlar ciddi bir kazaya sebebiyet verecek şekilde. Memurlarımız bir kazanan yaşanmaması için karayolları ekiplerini seferber etti ve çalışma başlattılar. Ekibimizin tüm tedbirleri almalarına rağmen malesef bu kaza yaşandı? dedi. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan polis memurunun durumu ciddeyetini korurken, çarpan araçta bulunan ve kolundan yaralanan Adalet Sözer de aynı hastanede tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber