Kamu Sen Başkanı: Başbakan'ın sonuna kadar arkasındayız

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2009 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMU-SEN GENEL BAŞKANI AKYILDIZ, BOLU'DA

- TRT 6 VE ATİLLA OLGAÇ'A TEPKİ GÖSTEREN AKYILDIZ, BAŞBAKAN ERDOĞAN'A DESTEK VERDİ

- KAMU-SEN GENEL BAŞKANI BİRCAN AKYILDIZ:

- "BAŞBAKAN'IN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"

- "BİRİ ŞU ADAMI YUNANİSTAN'A GÖNDERSİN"

BÜLENT VELİOĞLU

BOLU (İHA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vererek, "Başbakan'ın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Diyanet Vakıf-Sendikası'nın Bolu Termal Otel'de gerçekleştirdiği toplantıya katılan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, "Sayın Başbakan'ı sonuna kadar destekliyorum. Bu tepkini 3 yıldır Irak'ta, 1 milyon kişinin ölmesine neden olan Amerika'ya da göster. Bu tepkini ikide bir karşımıza dayatmalarla çıkan Avrupa Birliği'nin başbakanlarına da göster. Kuzey Irak'ta kendini devlet başkanı gibi tanıtan Barzani peşmergesine de göster. Türk milletinin şefkatine, hoşgörüsüne, samimiyetine gölge

düşürenlerin Türk milleti tarafından affedilemeyeceğini söylemek bizim borcumuz" dedi. Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan tiyatrocu Atilla Olgaç'a yüklenen Akyıldız, "Bir tane adam çıkmış tiyatrocu muymuş neymiş. Kıbrıs'ta savaşta eli bağlı askerleri öldürmüş. Ya verin şunu Yunanistan'a gitsin. Böyle haddini bilmez insanlarla mücadele etme sorumluluğu da bize düşüyor. Ama bunun gereğini yaparız. O yüzden Kuzey Irak'ta ortaya çıkan bu sonuçlar bizi rahatsız eden sonuçlardır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber