Belediye başkanından ve muhtar adayından bekarlara evlilik vaadi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2009 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana - Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni dönemde seçilmesi durumunda evlilik özlemini maddi imkansızlıklar nedeniyle gerçekleştiremeyen gençlere damatlık ve gelinlik temin edeceğini, düğün salonunu ücretsiz vereceklerini söyledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, projelerinin insan odaklı olduğunu belirterek, seçim çalışmaları sırasında evlenmek isteyen, ancak maddi durumu yetersiz çok sayıda gençle karşılaştığını anlattı ve yeni dönemde bu durumdaki bekarlara yardım edeceğini kaydetti.

Evlilik hazırlığındaki gençleri en fazla gelinlik, damatlık ve salon giderlerinin korkuttuğunu vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Yeni dönemde, bu tür korkuları olan gençlerimizi rahatlatacağız. Evlilik hazırlığındaki gençlerin damatlık ve gelinlik ihtiyaçları ile düğün salonu giderlerini belediye olarak karşılayacağız. Düğündeki ikramlar ise çok cüzi ücretle temin edilecek."

Öztürk, damatlığın armağan edileceğini, gelinliğin ise düğün için ödünç verileceğini bildirdi.


Mustafa Yıldız-Kadir Çel-Yerel

Bayan muhtar adayından evlendirme vaadi

BURDUR(CİHAN)- Burdur'un Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi muhtar adayı Gülsüm Sunar (50), seçildiği takdirde ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşları evlendireceğini söyledi.

Tek tek evleri dolaştığını ve bayanların büyük desteğini aldığını belirten Sunar, kazanırsa mahallesinin 24 saat hizmetinde olacağını belirterek, en önemli icraatlarının birinin maddi yetersizlikten evlenemeyenlere düğün yapmak ve yaşlılara bakım hizmeti sağlamak olacağını ifade etti.

Gülsüm Sunar, evlendireceği çiftlerin ihtiyaçlarını karşılamaları için de onlarla birlikte mağazaları dolaşacağını kaydetti.

İki çocuk annesi Gülsüm Sunar, eşi İbrahim Sunar ve oğlu Bekir Sunar ile birlikte iki şubesi bulunan bir aile restoranı işletiyor.

Dört yıl boyunca seyyar olarak 'köfte ekmek' sattığını ve bu günlere geldiğini, çalışmanın mükâfatını her zaman gördüğünü anlatan Gülsüm Sunar, birinde eşi diğerinde de kendisinin bulunduğu restoranlarda 20 kişiyi istihdam etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Gülsün Sunar, seçimde Şakir Yalan, Süleyman Sancar, Mehmet Coşkun ve Halil Aslan ile yarışacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber