Karadeniz'in en büyük özel hastanesi Medicalpark açılıyor

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 21 Şubat 2009 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz'deki özel hastanelerin en büyüğü Medicalpark 23 Şubat'ta açılıyor. 50 milyon dolara mal olan Medicalpark Samsun, 146 yatak kapasitesine sahip.

MEDICALPARK, 12'nci hastaneyi Samsun'da hizmete açıyor. Medicalpark Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hikmet Çavuş, hastanenin 23 Şubat'ta hizmete gireceğini belirterek, hastanenin Karadeniz'deki en büyük özel sağlık kuruluşu olduğunu söyledi.

DONANIMDA EN BÜYÜK

ATAKUM ilçesinde kurulan Medicalpark Samsun Hastanesinde Başhekim Dr. Hakan Özcan'ın katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Hikmet Çavuş, hastanenin yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla tamamlandığını bildirdi. Türkiye'de uluslararası kalitede sağlık hizmetlerini geniş halk kitlelerine ulaştırmayı hedefleyen Medicalpark Grubu'nun nüfus yoğunluğu fazla olan illerde hastane kurduğunu belirten Çavuş, bunlardan birinin de Samsun'da kurulduğunu söyledi. Medicalpark Grubu'nun 12'nci hastanesinin Samsun'da 23 Şubat Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını belirten Çavuş, ?Karadeniz Bölgesi'ndeki özel hastaneler arasında donanım ve büyüklük açısından en büyük sağlık kurumuyuz. Toplam 18 bin 600 metrekarelik kapalı alanda kurulu hastanemiz, 146 yatak kapasitesine sahip. Ayrıca çok yakın bir zamanda 40 yataklı kanser hastanesi hizmete açacağız. Hastanemizde 43 poliklinik, 2'si kalp cerrahisi olmak üzere 8 ameliyathane, 4 yoğun bakım ünitesi ve diş ünitesi ile hizmet vereceğiz. 2 ay içinde de tüp bebek ünitesini hizmete açmış olacağız' dedi. Başhekim Dr. Hakan Özcan ise hastaneyle birlikte ilk etapta 450 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. Özcan, sosyal güvenlik kurumuna kayıtlı herkesin hizmet alabileceğini, ayrıca ilk dönemlerde yüzde 30 ücret farkı alınmayacağını söyledi. EKONOMİ SERVİSİ

Batman'dan İstanbul'a 12 hastane

İstanbul

Sultangazi

Fatih

Bahçelievler

Göztepe

Antalya

Batman

Elazığ

Bursa

Gaziantep

Tokat

Van

Samsun

Göztepe ilk kompleks hastane oldu

GÖZTEPE'DE açılan Medicalpark Göztepe Hastanesi, Türkiye'nin ilk kompleks hastanesi unvanını taşıyor. Kompleks, 38 ayrı branşta genel, kanser ve diş hastanesi ile 36 bin metrekarelik alanda ileri tıp teknolojisine sahip. Komplekste her biri kendi dalında tanınmış, uzman ve akademisyen doktor kadrosu ile uluslararası standartlarda kaliteli sağlık hizmeti sunuluyor. Kompleks, toplam 306 yatak kapasitesi, 80 poliklinik odası, 12 ameliyathane ve 50 yoğun bakım yatağı ile ileri tıp teknolojisini uzman hekimlerle sunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber