Unakıtan'ı eleştirip, acil şifa dilediler

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2009 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turan KURT/KASTAMONU,

TÜRK Büro- Sen Kastamonu Şubesi üyeleri, Defterdarlık önünde yaptıkları basın açıklamasında bir yandan uygulamalarını eleştirdikleri bir süre önce ABD'de by- pass ameliyatı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a acil şifalar diledi.

Bugün öğle saatlerinde Türkiye Büro, Bankacılık ve Sigorta Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Büro- Sen) Kastamonu Şubesi, Defterdarlık önünde basın açıklaması yaptı. Polisin güvenlik önlemi aldığı basın açıklamasında konuşan Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, Türkiye'de kamusal hizmetlerin sunulabilmesi, devletin asli ve anayasanın amir hükümleri gereği yerine getirilmesi zorunlu eğitim, sağlık ve güvenlik hizmetlerinin devamlı ve yüksek kalitede olabilmesi için vergi ve vergilendirmenin olmazsa olmaz temel unsur olduğunu söyledi. Karabacakoğlu, şunları söyledi:

?Bizler yüce Türk Milleti'nin birer üyesi olarak atalarımızın mirası, manevi değerlerimizin işaret ettiği gibi vergi ve vergilendimenin anlam ve manasını çok iyi bilmekteyiz. Ancak vergilendirmede adalet sağlanamadığı sürece toplumsal barışın sağlanmasının güç olduğu bir gerçektir. Vergilendirmede adaletin sağlanması sorumluluğunun yönetim erkini elinde bulunduranlar da olduğunu ve bizler kamu çalışanları olarak bu adalet ve barışın sağlanması hususunda üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi yapmaya hazır olduğumuzu belirtiriz.?

Karabacakaoğlu, ?Bildirimi sonlandırırken bugüne kadar uygulamalarının pek çoğunu tasvip etmediğimiz, sağlık problemleri yaşayan Sayın Maliye Bakanı Kemal Unakıtan beyefendiye Cenab- ı Allah'tan acil şifalar dileriz. Velhasıl vergi haftasının ülkemize, devletimize ve kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni ederim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber