Milletvekillerinin en çok şikayetçi oldukları konu

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 02 Mart 2009 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekillerinin en çok şikayetçi oldukları konu Meclis'e gelen ziyaretçi sayısının çok fazla olması...Meclis'te çıkan yemekleri beğenmedikleri ortaya çıkan milletvekillerinin en çok şikayetçi oldukları konu ise Meclis'e gelen ziyaretçi sayısının çok fazla olması...

Milletvekilleri arasında yapılan bir ankette, milletvekillerinin Meclis'te çıkan yemekleri beğenmedikleri ortaya çıktı. Milletvekilleri ulaştırma hizmetlerinin yetersizliğinden şikayetçi. Milletvekillerinin en çok şikayetçi oldukları konu ise Meclis'e gelen ziyaretçi sayısının çok fazla olması. TBMM Genel Sekreterliği tarafından ?Stratejik Plan' hazırlanırken milletvekillerinin görüş ve öneriler alındı. Odalar küçük ve yetersiz Milletvekilleri arasında yapılan ankette en çok dile getirilen şikayet ziyaretçi sayısının fazlalığı oldu.

TBMM'yi normal günlerde en az 3000 kişinin ziyaret ettiğine dikkat çekiliyor. Milletvekilleriyle yapılan ankette tespit edilen en çok şikayetler şunlardan oluşuyor: tMilletvekili çalışma odalarının küçük ve yetersiz olması. tToplantı mekanlarının yetersizliği. tMilletvekili sekreter ve danışmanlarını istenen niteliklere sahip olmaması. tKulislere gazeteci ve ziyaretçi alınması. tLokantaların çok kalabalık olması. tUlaştırma hizmetlerinin yetersizliği.

GÜVENLiĞE TAM NOT

Milletvekilleri arasında yapılan ankette ?kampüs güvenliği' en yüksek notu alan hizmet oldu. Milletvekilleri güvenlik hizmetleri konusunda yüzde 83 gibi bir oranla memnun olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber