Turkcell'den 'Telefon Yedekleme Servisi'

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2009 13:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell, tüm müşterilerinin telefon rehberi, SMS, fotoğraf, video, takvim ve benzeri bilgilerini 'Turkcell Telefon Yedekleme Servisi' ile ücretsiz olarak güvence altına alıyor.

Türkiye'de ilk kez Turkcell tarafından sunulan Turkcell Telefon Yedekleme Servisi ile Turkcell'liler, telefon rehberini, SMS'lerini, resimlerini, videolarını, takvim ve notlarını güvenle yedekleyebilir,yeni aldıkları telefona bu bilgileri kolaylıkla yükleyebilir, yedekledikleri kayıtlara, telefonyedekleme.turkcell.com.tr'den ulaşabilirler. Kişiye özel olan ve bir başkası tarafından erişilemeyen Turkcell Telefon yedekleme sistemi; 10 bin telefon numarası, 20 MB'lık fotoğraf ve video, SMS, takvim ve görevler için ise sınırsız saklama kapasitesine sahip.

Turkcell Telefon Yedekleme Servisi'nden yararlanmak için 'Yedek' yazıp 2222'ye mesaj göndermek yeterli oluyor. Telefonları bu servisi destekleyenler, gelen linki tıklayarak uygulamayı indirebiliyorlar. Kurulum bittiğinde, tüm bilgileri yedeklemek için 'Yedekle' seçeneğini; önceden yedeklenen bilgileri yeni telefona aktarmak için ise 'Geri Yükle' seçeneğini işaretlemek, işlemin tamamlanması için yeterli oluyor. Türkiye'de sadece Turkcell müşterilerine sunulan ve ücretsiz olan bu servis, 150 farklı model telefonda kullanılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber