Telekom'un Jettfon plus uygulaması 6 bin dakika ile sınırlı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2009 07:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Cep operatörlerinin ?sınırsız' tarife paketi yarışlarına sabit hat operatörü Türk Telekom (TT) firması da katıldı

TT, ?Jettfon' adlı tarife paketiyle 55 TL'ye şehir içinde sınırsız görüşme imkanı sunduğunu, ?Jettfon plus' adlı paketle de 62 TL karşılığında, hem şehiriçi ve hem şehirlerarasında sınırsız konuşma hizmeti sağladığını açıkladı. TT, açıklanan fiyatlara KDV, ÖİV ve tüm ücretlerin dahil olduğunu bildirdi.

Sınırsız olarak açıklanan tarife paketleri, cep operatörlerinin daha önce yaşadığı orantısız görüşme sürelerinin önüne geçmek amacıyla 3 bin dakikalık limit koydu.

Sınırsızın sınırı var

Şehir içi sınırsız tarifede 3 bin dakika olarak uygulanan bu limit, Jettfon plus adlı pakette, şehir içinde 3 bin, şehir dışında 3 bin olmak üzere toplam 6 bin dakika olarak duyuruldu.

Yeni paketle ilgili olarak ?Her sınırsızın bir sınırı vardır? diyen Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, şunları söyledi: ?Adil kullanımı sağlamak için, müşterilerimize şehiriçinde 3 bin dakika, şehirlerarasında 3 bin dakika veriyoruz. Bu, istismarın önlenmesi açısından önemli.?

Demircan, abonelerin ortalama aylık konuşma süresinin 150 dakika olduğunu aktardı. Cep telefonu konuşmalarının yüzde 50'sinin evden, yüzde 60-70'inin kapalı alanlardan yapıldığını hatırlatan Demircan, bu yeni tarife ile hem 60 TL civarında telefon faturası olanların hem de ev içinde GSM kullanımını tercih edenlerin hedef kitlelerinde yer aldığını söyledi.

Erem Demircan, sınırsız tarife tanıtımının, ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Ali Tınay ve JemBey karakterleriyle, gerçek ve animasyon görüntülerinin bir arada yer aldığı reklamlarla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber