Liseli genç kız 3 gündür kayıp

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2009 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Esenler'deki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Lisesi 1. sınıf öğrencisi Yağmur Genç'ten (16) ailesi 3 gündür haber alamıyor.

Yağmur Genç'in tekstil sektöründe çalışan babası Gencer Genç (35), eşinden ayrı olduğu için babaannesi ile Esenler'de oturan kızının, 22 Nisan tarihinde okula gitmek için evden ayrıldığını anlattı.

Kızının okula gittiğini ancak derslere girmediğini öğrendiğini belirten Genç, kullandığı iki cep telefonunun da kapalı olduğunu söyledi.

Genç, kızının bulunması için ilgili makamlara müracaat ettiğini ve dün de ülke genelinde arama çalışması başlatıldığını kaydetti.

Eşinden ayrıldığını, kızının velayetinin kendisinde olduğunu belirten Genç, kızı Yağmur'un annesini 14 yıldır görmediğini bildirdi.

Gencer Genç, kızının başarısız olduğu geometri ve matematik dersleri için kursa gittiğini, iletişimlerinin iyi olduğunu ve bir baba olarak onu her zaman iyi bir şekilde yönlendirmeye çalıştığını anlatarak, "Kızımın arkadaş çevresini araştırdık. Biriyle kaçması gibi bir durum söz konusu değil. Kaçırıldığından şüpheleniyorum. Zorla tutuluyor da olabilir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber