Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2009 06:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı düzenlendi.Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen roketatar saldırısında, binanın 4'üncü katında maddi hasar meydana geldi.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü binasına gece yarısı roketatar saldırısı düzenlendi. Saldırıda, binanın 4. katına isabet eden roketatar mermisi maddi hasara neden oldu. Olay yerine gelen Hakkari İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak incelemede bulunurken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

EMNİYET BİNASINA ROKETLİ SALDIRIYA 2 GÖZALTI

- Hakkari Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan roketli saldırıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Dağgöl Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına gece yarısı yapılan roketatarlı saldırıda, roket mermisinin binanın 4. katına isabet etmesi, ancak patlamadan yere düşmesi sonucu binada maddi hasar oluştuğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin akşam saatlerinde yaptığı çalışmalar sabah da devam etti. Ekipler, çevrede bulunan bahçe ve ağaçlık alanları büyük bir titizlikle aradı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, roket mermisinin emniyet binasına isabet ettiğini, ancak patlamadan yere düştüğünü belirterek, "Yere düşen roket mermisi daha sonra kendiliğinden infilak etti. Olay ile ilgili çok yönlü çalışmalar sürüyor. Şimdiye kadar iki kişi gözaltına alındı" bilgisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber