Polis cinayetinin zanlısı yine polis çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2009 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BALIKESİR - Balıkesir'de işlenen polis cinayetinin katil zanlısı olarak her yerde aranan emekli polis İbrahim Ç.'nin (48) dün gece İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu bildirildi.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 3 çocuk babası polis memuru İbrahim Üstünel (44), 29 Mayıs Cuma günü merkeze 15 kilometre mesafedeki bir köy yolunun kenarındaki arazide öldürülmüş halde bulunmuştu.

Jandarma olay yeri inceleme timinin yaptığı incelemede; öldürülen İbrahim Üstünel'in kol, boyun, şakak ve göğüs bölgesinde toplam 6 kurşun izi tespit edildiği, ayrıca olay yerinde maktule ait 1 adet CZ marka "şarjörsüz" tabanca, deri cüzdan, cep telefonu, 2 adet sim kart, kredi kartları ve market alışveriş kartı ele geçirildiği açıklandı.

Ele geçirilen eşyalar incelenmek üzere Bursa Kriminal Laboratuvarı'na gönderilirken, cenaze de kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İbrahim Üstünel'in ailesi tarafından alınan cenazesi Mersin'in Silifke ilçesinde toprağa verilirken, olayı aydınlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ölen polisin en son birlikte olduğu arkadaşı emekli polis İbrahim Ç.'ye ulaştı. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen şüphelinin Ankara Batıkent'teki evinin yakınlarında bir marketin

otoparkında ele geçirilen özel aracında kurşun delikleri tespit edildi. Cinayet zanlısı olarak her yerde aranan İbrahim Ç.'nin dün gece İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek silahıyla birlikte teslim olduğu öğrenildi. Balıkesir'den gönderilen jandarma ekiplerine teslim edilecek olan İbrahim Ç.'nin bu yıl nisan ayında polislikten emekli olduğu, İbrahim Üstünel ile ailece görüştükleri ve arkadaş oldukları öğrenildi. Eski özel harekatçı oldukları bildirilen polislerin arasında cinayetle sonuçlanan olayın

sır perdesinin ise İbrahim Ç.'nin vereceği ifadenin ardından açıklığa kavuşması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber