Üzgün öğrencilere milletvekillerinden teselli

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2009 13:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Van'da, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, okullar arasında yapılan yarışmada, üçüncü oldukları için üzülen öğrenciler, ödül törenine katılmadı.

Durumdan haberdar olan Ak Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ödülü alarak çocukların okuluna gitti.

Alınan bilgiye göre, kentte eğitim veren 42 okulun öğrencileri arasında, Dünya Çevre Günü dolayısıyla çeşitli dallarda yarışmalar yapıldı.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren okullar için düzenlenen törende, birinci olan Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okuluna ödülünü Van Valisi Özdemir Çakacak verdi.

İkinciliği kazanan Mehmetçik Selen İlköğretim Okulunun da ödülünü almasının ardından üçüncü olan Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna ödülünü vermek için platforma gelen Ak Parti Van milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, bir tek okul müdürü Ramazan Çınar'ı görünce şaşırdı.

Öğrencilerin nerede olduğunu soran Türkmenoğlu, Çınar'dan öğrencilerin üçüncü olmalarına üzüldükleri için törene katılmadıklarını öğrendi.

Bunun üzerine Türkmenoğlu, 2 bin TL'lik temsili çeki alarak Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na gitti.

Burada öğrencileri tebrik eden Türkmenoğlu, Van'ın en kenar mahallesinde olan okulun 42 okul arasında üçüncü olmasının büyük başarı olduğunu söyledi.

Türkmenoğlu, alkışlar eşliğinde çeki öğrencilere teslim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber