Güler: Daha müsteşarlık kurulmadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2009 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul Valisi Muammer Güler, gazetecilerin, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı için isminin geçtiği yönünde haberler bulunduğunu ifade etmesi üzerine, "Ben de sizden işittim bugün bunu. Daha henüz müsteşarlık kurulmadı. Beni İstanbul'dan göndermeye niyetiniz mi var?" dedi.

Gazetecilerin, "Böyle bir görevlendirme söz konusu olursa..." sözleri üzerine de Güler, "Atamaya yetkili makamlara bu konuyu sormak lazım. Ben İstanbul Valiliği'ni yürütüyorum. Vatandaşlarıma da hizmete devam ediyorum. Bu konularla ilgili benim herhangi bir yorumda bulunmam mümkün değil" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili Cem G'nin tatilde çekilmiş yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kafa kesmeyle ilgili bazı espriler yapıyor görüntülerde. İzleme şansı buldunuz mu?" sorusu üzerine de Güler, "Hayır izleme şansı bulmadım. Yeni tarihli olduğunu da bilmiyorum. Konuyla ilgili çalışmayı ilgili arkadaşlarımız yürütüyorlardır" dedi. Güler, "Bu olayda gelinen son aşama nedir?" sorusuna ise "Elbette aranmasına devam ediliyor. Biz de en kısa sürede ele geçirilmesi için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Tabii ki delillerin değerlendirilmesi konusu adli bir süreç olarak devam ediyor, ama biz yakalanması için gayretimizi sürdürüyoruz" yanıtını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber