Muhabirleri tartaklayan polisler hakkında inceleme

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2009 15:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İstanbul Valisi Muammer Güler, Cihan Haber Ajansı (CİHAN) muhabir ve kameramanını tartaklayıp kamerasına el koyan polisler hakkında inceleme başlatıldığını söyledi. Güler, "Bu duruma sebep olanlarla ilgili gereken yapılacaktır." dedi.

CİHAN muhabiri Uğur Öztürk ve kameraman Muharrem Özder'in dün Boğaziçi Köprüsü'nde bir eylemi takip etmek isterken polisler tarafından tartaklanıp kameraya el konulması olayını değerlendiren Vali Muammer Güler, sorumlu polisler hakkında inceleme başlatılması için talimat verdiğini söyledi. Güler, "İstanbul polisi, basın ve medya ile daima hoşgörülü ilişkiler kurmuştur. Ancak böyle münferit bir olay yaşanmış. Bununla ilgili gerekli incelemelerin başlatılması için talimat verdim. Bu konunun çözülebileceğine inanıyorum. Bu duruma sebep olan arkadaşlarla ilgili gereken yapılacaktır." şeklinde konuştu.

Bu arada, Köprü Koruma Şube Müdürlüğü ve trafik ekipleri tarafından dün el konulan haber kasetleri, Cihan Haber Ajansı'na hala teslim edilmedi. Köprü Koruma Şube Müdürü Bülent Kurt, özür dilediği CİHAN ekibine, el konulan kasetlerin kısa süre içerisinde teslim edileceği sözünü vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber