Polis aracı kaza yaptı: 2 memur yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2009 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maltepe'de, olaya yetişmeye çalışan motorize polis ekibi, yoldan karşıya geçmek isteyen anne ile kızına çarpmamak için manevra yapınca takla atarak metrelerce sürüklendi. Bir vatandaş, yerde yatan yaralı polis memurunun güneşten etkilennemesi için şemsiye ile gölge oluşturdu. Anne ile kızının yaralanmadığı kazada yaralı polisler hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Küçükyalı Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü motorize ekiplerde görevli polis memurları A.G. ve G.D. bir olaya yetişmek için Atatürk Caddesi'nden minibüs yolu istikametine hızla ilerledikleri sırada bir kadının kız çocuğu ile birlikte yoldan karşıya geçmeye çalıştığını fark etti. Aniden önlerine çıkan anne ile kızına çarpmamak için manevra yapan polisler, motorsikletin kontrolünü kaybederek takla atmaya başladılar. Metrelerce sürüklendikten sonra yol ortasında yaralı olarak kalan polis ekiplerine ise ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polis memurlardan birini alarak hastaneye götürdü. Ancak yerde yatan diğer memur için beklenen ambulans bir türlü gelmedi. Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi de gelerek yaralı arkadaşları için ambulans beklemeye başladı. Bir vatandaşın da yerde yatan yaralı memuru güneşin sıcağından korumak için getirdiği şemsiye ile gölge oluşturması dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık yarım saatlik beklemenin ardından gelen ambulansa konulan polis memuru hastaneye götürüldü.

Olayı gören vatandaşlar da hızla seyreden polislerin aniden önlerine çıkan anne ve kızına çarpmamak için kendilerini feda ettiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar da ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber