İzne çıkan polis trafik kazasında öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2009 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ailesiyle birlikte Elazığ'a izne gelen polis memuru, otomobilinin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde görev yapan polis memuru Hacı Beyarslan'ın (39) kullandığı otomobil, Elazığ-Baskil karayolunda Örençay köprüsü yakınlarında devrildi.

Kazada, polis memuru Beyarslan olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Halide (34) ve oğlu Murat Cihan Beyarslan (4) ağır yaralandı. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan kazanın geç saatlerde meydana geldiği, sabah saatlerinde aracı gören kişiler tarafından güvenlik güçlerine haber verildiği belirlendi.

Görgü tanığı Selami Aksöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerinin yakınlarındaki iş yerinde çalışırken sabah dışarı çıktığında kaza yapmış otomobili ve yakınlarında bir ceset gördüğünü söyledi.

Yoldan geçen araçları durdurduğunu belirten Aksöz, ''Gelen bir arabayı durdurdum kazayı anlattım. Beraber kaza yerine gittik. Bir bayanla, bir çocuğu yaralı halde gördük. O sırada gelen belediye otobüsü de durdu. Olay, 112 ve jandarmaya bildirildi'' dedi.

Hacı Beyarslan'ın iznini geçirmek üzere memleketi Elazığ'a geldiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber