Polis memurunun tartışması kanlı bitti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2009 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir polis memuru, tartıştığı eşi ve kayınbiraderini beylik tabancasıyla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1.5 yıl önce ilk eşinden ayrılan polis memuru Mesut M. ile bir süre sonra tanıştığı Mine M. (35) yaklaşık 1 yıl önce evlendi.

Geçtiğimiz haftalarda tayinini isteyerek, Mersin'deki görev yerinden Kayseri'ye giden Mesut M, bugün, Mersin Akbelen Mahallesi'ndeki evine gelerek eşyalarını götürmek istedi. İddiaya göre eşini de beraberinde götürmek isteyen ve bu isteğine olumsuz yanıt alan Mesut M, eşiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut M, tabancasını çıkarınca, Mine M'nin kardeşi Ö.Ö, araya girerek sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada polis memuru Mesut M, tabancasıyla ateş ederek, eşini göğsünden, kayınbiraderini ise ayağından yaraladı.

Yaralılar, Mersin Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Göğsünden yaralanan Mine M'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu arada, olaydan sonra kaçan polis memuru, ekiplerin yürüttüğü yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası yakalandı.

Yaralı Ö.Ö, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftin sık sık sorun yaşadığını ve kardeşinin ayrılmak için mahkemeye başvurduğunu söyledi.

Öte yandan, olayı duyarak hastaneye gelen yaralıların yakınları, hastane çevresinde gözyaşı dökerken, Mine M'nin annesi Nedime Ö, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının 1 yıl önce evlendiğini, olayın neden kaynaklandığını bilmediğini kaydetti.

Olay sırasında evde bulunan Mine M'nin yeğeni Ömer Can Ö. (10) de Mersin Devlet Hastanesine getirilerek, gördüklerini soruşturmayı yürüten polis memurlarına anlattı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber