Yarbay Dönmez'in mühimmatlarının ele geçirildiği ev ikinci kez soyuldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2009 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez'in el bombaları, silah ve mühimmatının ele geçirildiği Sapanca'daki dağ evi ikinci kez soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Yarbay Dönmez'in Güldibi Mahallesi, Dilekli Caddesi, Bahçe Sokak'taki tek katlı prefabrike yazlık evi ikinci kez soyuldu. Temmuz ayında da hırsızlık olayının yaşandığı eve gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bekçinin bayram izninde olmasından faydalanarak içeri girdi. Evden alınan çamaşır makinası, DVD oynatıcı ile bir mutfak tüpünü araca yükleyen kişi ya da kişiler, olay sonrası kaçtı. Hırsızlık olayı, bekçinin eve gelmesiyle ortaya çıktı. Evin kapılarının kırıldığını ve bazı eşyaların çalındığını gören bekçi, polise ihbarda bulundu. Eve gelen polis ve kriminal ekipler parmak izi çalışması yaptı.

Polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişileri tespit etmek için çok yönlü soruşturma başlattı.

Öte yandan, hırsızlığın ardından eve çıkan yolun girişi tahta kapıyla kapatıldı. 'Özel mülktür girilmez' yazısının bulunduğu evi korumak için iki köpek bulunuyor. Yarbay Mustafa Dönmez'in Sakarya'daki evinde 22 adet el bombası, 1 adet Mısır yapımı makinalı tüfek, 2 kaleşnikof marka uzun namlulu tüfek, 5 tabanca, 8 bin 300 mermi ile 8 adet kaleşnikof şarjörü ele geçirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber