Üniversiteli genç, liseli kız arkadaşını bıçaklayıp 5 kattan atladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2009 18:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, tartıştığı kız arkadaşını kalbinden bıçaklayan üniversite öğrencisi, daha sonra bir inşaatın 5. katından atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan üniversiteli genç ve liseli kız arkadaşı, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybettiler.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Ahmetpaşa Mezarlığı yanında meydana gelen olayda; Murat Recep Yurdaışık (25), 1,5 yıldır arkadaş olduğu Malcılar Lisesi son sınıf öğrencisi Gamze Şenay (17)'ı, kahvehane önünde oturan insanların gözleri önünde göğsünden ekmek bıçağı ile bıçakladı. Kız arkadaşını kanlar içerisinde cadde ortasında bırakan Murat Recep Yurdaışık, yan taraftaki 5 katlı inşaatın üstüne çıkarak aşağıya atladı. Ağır yaralanan Gamze Şenay, 112 acil servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Murat Recep Yurdaışık Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki genç hastanede hayatlarını kaybettiler.

Bu arada, sevgilisini bıçaklayıp intihar eden Murat Recep Yurdaışık'ın bu yıl Bilecik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Maliye Bölümü'nü yeni kazandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber