Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan öğretim görevlisinin mektubu ortaya çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2009 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen hafta kaybolan, daha sonra cesedi bulunan ve intihar ettiği anlaşılan Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Dicle Koğacıoğlu'nun veda muktubu ortaya çıktı. "www.egedesonsoz" sitesinde yayımlanan mektupta İzmirli akademisyen, çok acı çektiğini, dayanamadığını ifade ediyor.

Doç. Dr. Koğacıoğlu'nun ailesine hitap ettiği mektup şöyle: "Çok acı var, dayanamıyorum. Lütfen beni affedin ve kendinizi üzmeyin, siz elinizden geleni yaptınız. Çok özür dilerim. Çok çaresizim. Özür dilerim. Lütfen çıtçıta iyi bakın. Ve paramı ve her şeyimi hayvanlara bağışlayın."

Arkadaşları ve öğrencileri tarafından çok sevilen, hayat dolu olduğu söylenen Koğacıoğlu'nun, 'Çıtçıt' adlı köpeğiyle Cihangir'de yalnız yaşadığı belirtildi.

Genç öğretim görevlisinin arabası terk edilmiş halde bulunduğunda bir taksicinin, üzerinde sarı pardesü olan bir kadının bariyerlere koştuğunu söylemesi, İzmir'deki ailesinin umudunu kırmıştı. Kızının İstahbul'daki evine giden annesi yazar Nevzat Süer Sezgin, elbise dolabında söz konusu sarı pardesüyü bulamamıştı.

Bu arada, Dicle Koğacıoğlu'nun üvey babası olan yazar ve şair Dinçer Sezgin de çok üzgün olduklarını söyledi. İzmir'in Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen Homeros Edebiyat Ödülleri'nde 2009 Dil Ödülü'nü kazanan Sezgin, öz kızı gibi sevdiği Koğacıoğlu'nun ölüm haberiyle yıkıldığını ifade etti.

Rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'daki cenazeye katılamayacağını belirten Sezgin, şunları anlattı: "Ödül aldığım gün bana telefon etti. 'Heyecanlanma, kendine iyi bak. Bize lazımsın.' dedi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber