İdil'de korucu cinneti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Ekim 2009 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşini ve üvey oğlunu öldürdükten sonra intihar etti

ŞIRNAK'ın İdil ilçesi'ne bağlı Kaşıkçı Köyü'nde geçici köy koruculuğu yapan 55 yaşındaki Şevki Kartal, aynı yaştaki eşi Şükriye Kartal ve üvey oğlu 17 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Kartal'ı av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra, aynı silahla yaşamına son verdi.

İdil'in Kaşıkçı Köyü'nde geçici köy korucusu olan Şevki Kartal, dün geceyarısı eşini ilk evliliğinden olan, üvey oğlu Mehmet Ali Kartal ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Uzun süren tartışmanın ardından iyice öfkelenen Şevki Kartal, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında, av tüfeği ile üvey oğlu Mehmet Ali Kartal'ı vurarak öldürdü. Silah sesi üzerine odaya gelen Şükriye Kartal, oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca eşi Şevki Kartal'ın üzerine saldırdı. Şevki Kartal, aynı tüfekle eşi Şükriye Kartal'ı da vurup öldürdü. Şevki Kartal, ardından aynı tüfeği çenesine dayayıp tetiği çekti. Şevki Kartal da olay yerinde yaşamını yitirdi.

Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, soruşturma başlattırken, Şevki, Şükrüye ve Mehmet Ali Kartal'ın cesetleri, otopsi yapılmak üzere Mardin'e gönderildi.

İddiaya göre, bir süre önce eşini kaybeden Şevki Yılmaz, vefat eden amcasının oğlu Ömer Kartal'ın eşi Şükriye ile ikinci evliliğini yaptı. Şükriye Kartal, Ömer Kartal'dan olan oğlu Mehmet Ali ile birlikte Şevki Yılmaz'ın evinde yaşamaya başladı. Şevki Kartal, kısa süre sonra ikinci eşi Şükriye Kartal'la sürekli tartışmaya başladı. Bunun üzerine Şükriye Kartal'ın bir süre önce evden ayrılarak akrabalarının evine gittiği belirtildi. Yaklaşık 10 gün önce akrabaların da araya girmesiyle eşiyle barışan Şükriye Kartal'ın evine dönmesine rağmen aradaki anlaşmazlıkların devam ettiği kaydedildi.

Eşi ve üvey oğlunu öldürdükten sonra intihar eden köy korucusu Şevki Yılmaz'ın daha önce de köyde meydana gelen bir silahlı kavga karıştığı, bu nedenle bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber