Seyyar satıcı, zabıta memurunu bıçakladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Ekim 2009 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'da seyyar satıcı 25 yaşındaki Hasan Yıldız, kendisini yakalayan zabıta memuru Sait Nesren Atalay'ı 3 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Yıldız, bir kafeteryada polis ve diğer zabıtalar tarafından yakalandı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Şarampol Caddesi'nde meydana geldi. Seyyar tezgah üzerinde numaralı ve Çin malı gözlükler satan bir kişiyi gören zabıta ekipleri, satıcıyı yakalamak istedi. Kısa süren kovalamaca ardından Kızılsaray Mahallesi 61'nci Sokak girişinde cezaevinden yeni çıktığı belirlenen Hasan Yıldız adlı seyyar gözlükçüyü yakalayan Sait Nesren Atalay, telsizle diğer zabıta memuru arkadaşlarından yardım istedi. Zabıta memurunun elinden kurtulamayan seyyar satıcı, yanında taşıdığı ekmek bıçağını ona rastgele saplamaya başladı. Yıldız, Atalay'ı 3 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Zabıta memuru Sait Nesren Atalay kanlar içerisinde yere yığıldı.

Yaralı zabıta memurunun yardımına çevreden gelenler ve meslektaşları yetişti. Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alınan zabıta memurunun sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaçan saldırganı yakalamak çalışma başlatıldı. Antalya Polisi ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Hasan Yıldız'ın kaçtığı Kızılsaray Mahallesi'nde arama yaptı. Arama sonunda Yıldız saklandığı bir kafeteryada yakalanarak gözaltına alındı. Hasan Yıldız polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber