İtfaye erinden 3 gündür haber alınamıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2009 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Kemal Aydoğan'dan (33) 3 günden beri haber alınamadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, en son 3 gün önce Kocasinan ilçesi Güneşli beldesi Obruk köyü yakınlarında Yamula Baraj Gölü kıyısında görüldüğü öğrenilen Kemal Aydoğan'dan yakınları ve çalışma arkadaşları 3 günden beri haber alamıyor.

Aydoğan'ın en son görüldüğü Yamula Baraj Gölü kıyısında 3 gün önce balık tutan 3 kişinin, baraj gölünden ''İmdat kurtarın beni'' çığlığı duyduklarını jandarmaya bildirmeleri üzerine Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri 3 günden beri Yamula Baraj Gölü'nde dalgıçlarla arama çalışması yapıyor.

Sivil Savunma Müdürlüğü yetkilileri, bugünkü aramalara bir grup itfaiye personelinin de katıldığını belirterek şunları söylediler:

''Kayıp olduğunu düşündüğümüz itfaiye eri Kemal Aydoğan'ı Yamula Baraj Gölünde 3 günden beri arıyoruz. Bugün itfaiyeden gelen arkadaşlarımızla birlikte toplam 35 kişilik bir ekiple arama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dalgıçlarımız defalarca dalış yaptı. Ama şu ana kadar Aydoğdu'dan bir haber yok.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber