Zonguldak Emniyet Müdürü, fuhuş sorgusunda

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2009 12:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, İstanbul'daki fuhuş operasyonuyla ilgili Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcıya ifade verdi. Kaplan, olayla ilgisi olmadığını şöyle açıkladı:Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, İstanbul'daki fuhuş operasyonuyla ilgili Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcıya ifade verdiğini bildirdi.

Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 saat önce savcıya ifade verdiğini, olayla herhangi bağlantısının olmadığını söyledi.

Telefon konuşmalarının dinlemeye takıldığını anlatan Kaplan, şöyle dedi:

''Olayla ilgili beni Savcı Bey çağırdı. Eskiden tanıdığım polis memurundan borç istedim, o da parayı hesabıma (olaya karışan) otelcilerin hesabından göndermiş. Olayla ilgim yok. 2 bin lira istemiştim. Telefon konuşmaları var, onlar dinleniyormuş. Benim olayla ilişkim bu kadar. Savcı Beye de bunu anlattım. O adamlar alınmış. O otelcilerle bu memurun ortak sigorta şirketi varmış. Polis memuruna hesap numaramı ben verdim. Adamların işiyle gücüyle bir alakam yok. Dinlemede olan da budur.''

Bazı yayın organlarındaki fuhuş operasyonuyla ilgili haberlerde, Kaplan'ın ''ihtiyacı'' olduğunda çeteden para aldığı iddia edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber