Polisi hava yastığı kurtardı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Kasım 2009 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Fatih'te otomobiliyle aşırı hız yapan polis memuru Ali İhsan Felek (25), direksiyonun kontrolünü kaybedince tramvay durağı önündeki elektrik direğine çarptı.

Felek, açılan hava yastığı sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Görgü tanıklarına göre Felek, Millet Caddesi üzerinden Topkapı yönüne giderken dün 04.00 sıralarında 17 EU 810 plakalı otomobiliyle aşırı hız yaptı. Pazartekke tramvay durağı önündeki elektrik direğine çarpan Felek'i vatandaşlar otomobilden çıkardı. Yaklaşık 20 dakika ambulans bekleyen Felek, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Görgü tanıkları, Felek'in başka bir otomobille yarıştığını ve aşırı hız yaptığını söylediler.

Trafik KAZALARINA bir günde 10 kurban

Yurt genelinde dün meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi ölürken, 6 kişi de yaralandı. Rize'nin Ardeşen ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaşamını yitirdi. Recep Kesici yönetimindeki otomobille Mustafa Çırakoğlu'nun kullandığı araç, Fırtına Deresi Köprüsü Kavşağı'nda çarpıştı. Recep Kesici (40) ile kardeşi Dursun Kesici (34) olay yerinde, annesi Melike Kesici (63) de hastaneye götürülürken öldü. Eskişehir'de de asker eğlencesinden dönen Ersin Yontunç (33) ile Emre Hasözlü'nün (20) içinde bulunduğu otomobil önceki gece Porsuk Çayı'na uçtu. 22 gün önce evlenen galerici Yontunç ile 10 gün sonra askere gidecek Hasözlü'nün cesetleri dün sabah bulundu. Yakınları önceki gece Hasözlü için askere uğurlama eğlencesi düzenlendiğini, burada kınalar yakıldığını ve kanala uçan otomobile yazma bağladıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber