Memurların arasına giren marjinal gruplar olay çıkardı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Kasım 2009 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KESK ve Kamu-Sen'in birlikte gerçekleştirdikleri bir günlük uyarı grevinde Ankara Ziya Gökalp Caddesi'nde eylem yapan KESK üyelerine polis biber gazıyla müdahale etti.

ANKARA'DA GÖSTERİCİLERE MÜDAHALE

Halkevleriyle ÖDP'nin üst geçide pankart asmak istemesi üzerine polisle göstericiler arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine polis biber gazı kullanarak gösterİcileri etkisiz hale getirmeye çalıştı. Kavganın büyümesi üzerine polis biber gazı kullandı. Organizasyon komitesinin araya girmesiyle kavga bir ara durulur gibi olsa da, bu seferde Halkevleri ve organizasyon komitesi arasında yaşanan tartışma gerginliği artırdı. Eylemin sonuna doğru, KESK katılımcılara "iş yerlerine dönmeme" çağrısında bulundu.


Sen misin itiraz eden

Türkiye Kamu-Sen ve KESK'in çağrısı ile yapılan memurların bir günlük uyarı grevinde istenmeyen görüntüler de ortaya çıktı.

Memur eylemine katılan ve Beyazıt Meydanı'na doğru yürüyen bir grup, bir bankanın duvarına yazı yazmak isteyince güvenlik görevlisinin müdahalesi ile karşılaştı.

Bunun üzerine güvenlik görevlisinin üzerine yürüyen ve memur olup olmadıkları belli olmayan saldırganlar görevliyi tartakladı. Olayla birlikte ortaya bu üzücü görüntüler çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber