Polisiz diyerek, araca bindirip kaçırdılar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2009 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis kılığına giren 3 kişi tarafından kaçırılan şahıs, Aydın polisinin dikkati sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre; 25 Kasım 2009 günü saat 06.00 sıralarında S.N.K. isimli şahsın Marmaris'te yaşadığı eve gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan .M., E.Ç. ve C.A. isimli şahıslar, S.N.K'yı 48 M ?. plakalı araca bildirerek kaçırdı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgiler doğrultusunda her yerde aranan araç ve içerisindeki şüpheliler Aydın merkez Ramazan Paşa Kavşağında polis ekipleri tarafından yakalandı. İfadesine başvurulan S.N.K.; 25 Kasım günü kendisinin yanında yakalanan şahısların Marmaris'te bulunan evine geldikleri, kendilerini polis olarak tanıtarak, kendisine ait olan 48 M ?. plaka otosunun çalıntı olduğunu ve tutuklanacağını, bankada bulunan parasının bloke edileceğini, bankada yüklü miktarda bulunan parasını çekmesini istediklerini, sonra şahısların kendisini de alarak 48 M ?. plakalı araçla Aydın İl Merkezine geldiklerini, Ziraat ve Halk Bankasında vadeli mevdua hesabındaki paraları çekmek için bankaya gidecekleri sırada polislerin kendilerini yakaladığını beyan etti.

Olayla ilgili yapılan araştırmalarda yakalanan şahısların, kendilerini polis olarak tanıtırken 1 adet plastik kelepçe, 2 adet polis yeleği, 2 adet üzerinde polis arması olan ve polis kimliğine benzer kağıt ile 1 adet kuru sıkı tabancayı olayda kullandıkları anlaşıldı. Yakalanan şahıslar, ?Kişi Hürriyetini Yoksun Bırakmak? suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber