Ozon tedavisi, domuz gribine karşı direnci artırıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2009 23:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ozon tedavisinin domuz gribi ve kene hastalıklarında bile vücudun direnç sistemini sağlayan bir tedavi sistemi olduğu bildirildi.

Gözde Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Ahmet Özdemir, ozon tedavisinin, alerjik hastalıklarda çok kullanılan bir yöntem olduğunu söyledi.

Ozon tedavisinin yaşlanmayı durduran bir özelliği olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Bütün vücut hücrelerini gençleştiriyor. Metabolizmayı hızlandıran bir özelliği olduğu için zayıflama tedavilerinde kullanabiliyoruz." dedi.

Romatizma hastalığının azalmasında tedavinin çok etkili olduğunu belirten Özdemir, varislerde, damar hastalıklarında çok olumlu etkileri olduğunu söyledi. Akut bronşit gibi vücudunun direnci ile direk alakalı hastalıklarda ozon tedavisinin faydasının büyük olduğunu anlatan Özdemir, tedavinin kanı oksijenlendirme olarak tanımlanabileceğini kaydetti.

Ozon terapileri sonunda vücudun tüm bakterilere, mikroplara, gribe karşı bağışıklık sisteminin güçlendiğini belirten Özdemir, sağlıklı insanlarında bu tedaviyi yaptırabileceğini ifade ederek, "Bu yöntem aynı zamanda anti-kanserojendir. Yani kanserin oluşmasını önlemek içinde kullanılabiliyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber