Otomobil ile okul servisi çarpıştı: 5 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Aralık 2009 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de hemşire 35 yaşındaki Yasemin Ay'ın yönetimindeki otomobil ile lise öğrencilerini taşıyan okul servisi çarpıştı. Kazada, sürücü Yasemin Ay ile 4 öğrenci yaralandı.

Kaza, Melikgazi İlçesi Beyazşehir- Serkent yolundaki kavşakta bugün saat 07.30'da meydana geldi. Yasemin Ay'ın yönetimindeki 38 PR 858 plakalı otomobil ile 24 yaşındaki Ferhat Karademir yönetimindeki 38 S 0402 plakalı okul servisi, iddiaya göre dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Kazada, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'nde hemşire olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Yasemin Ay ile Halil İlik Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri 17 yaşındaki Meryem Durak, kardeşi 14 yaşındaki Selim Durak, 15 yaşındaki Melike Özsoy ve 14 yaşındaki Ebru Çadır yaralandı.

Yaralılar, çevredekiler tarafından çağırılan ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavilerinin ardından taburcu edilen öğrencilerden Melike Özsoy, ?Servisle karşı yola geçiyorduk, bayan sürücü içinde bulunduğumuz minibüse çarptı? dedi. Nöbetten çıkıp evine gittiği ifade edilen Yasemin Ay, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede mesai arkadaşlarının ?Ne oldu?' sorusu üzerine gözyaşlarını tutamadı. Yasemin Ay'ı bir yandan teselli eden arkadaşları, bir yandan da tedavisini yaptı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber