Özel okulda soygun

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Ocak 2010 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

venlik görevlisinin el ve ayaklarını bağlayıp çelik kasayı açtılar

ANTALYA'da özel bir okula giren kar maskeli, eldivenli ve silahlı iki kişi, özel güvenlik görevlisi İlhan Baş'ı tehdit edip okulun çelik kasasını açtırdı. Kasada para bulamayan gaspçılar, İlhan Baş'ın el ve ayaklarını bağladıktan sonra kaçtı.

Olay, önceki gece saat 02.00 sıralarında Kepezüstü'nde bulunan Özel Bahçeşehir Koleji'nde meydana geldi. Okula gelen kimliği belirsiz iki kişi, ana sınıfı bölümünde uyuyan özel güvenlik görevlisi İlhan Baş'ı uyandırıp silah tehdidiyle ana binanın kapısını açtırdı. Ardından içeriye giren gaspçılar okulun tüm odalarını tek tek dolaştı.

Yönetim ofisindeki çelik kasayı açtıran iki kişi kasada para bulamayınca çek ve senetleri almadı. Daha sonra okulun tüm odalarını tekrar gezen gaspçılar, para bulamayınca başka bir şeye dokunmadı. İlhan Baş'ın üzerinde bulunan 150 lirayı ve cep telefonunu almayıp, ?Seninle işimiz yok? diyen gaspçılar, el ve ayaklarını bağladıktan sonra kaçtı. Sabah okula gelen diğer güvenlik görevlisi tarafından elleri ve ayakları bağlı halde bulunan İlhan Baş, polisi ve okul yönetimini arayarak durumu bildirdi.

Okula gelen polis, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tesbit Şube Müdürlüğü ekipleri parmak izi araştırması yaparken, uzman polisler de gaspçıların kaçtığı tarafta inceleme yaptı. Güvenlik görevlisi İlhan Baş'ın ifadesi alınırken, gaspçıların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber