Kamyonetle yardım götüren kaymakam kaza geçirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2010 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, köy muhtarının kullandığı kamyonetle ihtiyaç sahibi aileye yardım paketleri götürdükleri sırada kaza geçirdi.

İstinat duvarına çarparak, su kanalına savrulan araçtaki Memük, İl Genel Meclisi Üyesi ve muhtar, kazadan yara almadan kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Kaymakam Aydın Memük, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Akman'la birlikte, ihtiyaç sahibi bir aileye yardım paketlerini ulaştırmak ve ziyaret etmek amacıyla Kasımlı köyü muhtarı Orhan Yener'in kullandığı 67 SF 427 plakalı ''kango'' tipi kamyonetle köye hareket etti.

Köyün girişinde kardan dolayı kaygan olan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden muhtar Yener'in kullandığı araç, yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle su kanalına savrulan araçtaki Memük, Akman ve Yener, kazadan yara almadan kurtuldu.

İlçe Kaymakamı Memük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy girişindeki rampadan aşağıya indikleri sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi.

Yolda kayan aracın istinat duvarına çarptığını ve daha sonra su kanalına savrulduğunu anlatan Memük, ''Büyük kaza atlattık, adeta ölümden döndük. Ama çok şükür kazada kimsenin burnu kanamadı. Sürücünün soğukkanlı davranmasıyla kazadan ucuz kurtulduk. Eğer sürücü panik yapmış olsaydı, en az 15-20 takla atarak evlerin üstüne uçmuştuk'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber