Kırıkkale'de 3 el bombası ele geçirildi: 1'i öğretmen, 50 gözaltı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2010 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda 3 el bombası ele geçirildi, 50 kişi gözaltına alındı. 50 kişiden 11'i adliyeye çıkarıldı. Zanlılar arasında 1 öğretmen ve 1 güvenlik görevlisi de bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, il genelinde çocukları cinsel istismar, taciz, hırsızlık, uyuşturucu, tehdit, cebir, korku yaratmak, panik, haksız kazanç sağlamak ve suç işlemek için örgüt kurmak isteyen şüphelileri tespit etti. Yapılan operasyonda 50 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar sonunda O.Ö., Ü.A., H.S., S.U., Y.E., A.P., H.Ö., İ.A., F.K., A.Y., ve O.Ö., adlı zanlılar adliyeye çıkartıldı.

Zanlıların ev, iş ve otomobillerinde yapılan aramalarda 3 adet el bombası, 1 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu mavzer, 1 adet otomatik av tüfeği, M-16 tüfek fişekleri, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet kesici alet, 6 adet patlayıcı infilak kapsülü, çek, senet ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Zanlıların bombaları nerden aldığını söylemediği ve susma hakkını kullandığı ifade edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber