Zabıta memuru kendini asarak canına kıydı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Mart 2010 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 6 ay önce evlenen, 9 aylık zabıta memuru 27 yaşındaki İbrahim Keleş, kendisini zeytinliklerindeki bir ağaca iple asarak canına kıydı. Psikolojik tedavi gören zabıtanın 2 aylık hamile olan eşi 25 yaşındaki Meltem Keleş sinir krizi geçirdi.

Sabah saatlerinde ?işe gidiyorum' diyerek Türkkuyusu Mahallesi Sualtı Sokak'taki evinden ayrılan zabıta memuru İbrahim Keleş'ten uzun süre haber alınamaması üzerine ailesi ve arkadaşları devreye girdi. Her yerde aranan, 9 ay önce göreve başladığı öğrenilen zabıta memuru Keleş, evinin yaklaşık 700 metre uzağındaki kendisine ait zeytinlikte bir ağaca iple asılı halde bulundu.

6 aylık evli olan Keleş'in, önce eniştesini telefonla arayıp, ?Çok zor durumdayım. Bana ne olur yardım edin. Bir çıkmaza girdim? dediği, sonra da intihar ettiği anlaşıldı. Acı haberi alan 2 aylık hamile Meltem Keleş sinir krizi geçirdi. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zabıta memurunun mesai arkadaşları da olay yerine akın etti. Polisin incelemesinin ardından cesedi asılı olduğu ağaçtan indirilen zabıtanın 1 hafta önce psikolojik sorunları nedeniyle doktora göründüğü ve sakinleştirici ilaçlar aldığı öğrenildi. Keleş'in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber