Evli polis komşusunun kızın taciz etti iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mart 2010 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 38 yaşındaki evli polis memuru Mehmet K. hakkında, komşusunun 15 yaşındaki kızı S.M.'ye evlerinde tecavüz etmeye çalıştığı iddiasıyla dava açıldı. Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Mehmet K. 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Öğretmenevleri Mahallesi'ndeki bir apartmanın giriş katında oturan Yasemin ve Sezgin M. çifti, aynı apartmanda oturan ve eşi de polis olan 2 çocuk babası Mehmet K. ile dostluk kurdu. Bir otelin pazarlama bölümünde çalışan Sezgin M. işi gereği sık sık yurt dışına gittiği için anne Yasemin M. ergenlik döneminde olan kızının uyuşturucu kullandığından şüphelendiğini söyleyerek, Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis Mehmet K.'dan yardım istedi. Genç kızla zaman zaman sohbet edip görüşen polis Mehmet K., uyuşturucu kullanmadığını ailesine bildirdi.

Ardından Mehmet K. hakkında geçen yıl 26 Ağustos'ta evde tek başına bulunan S.M.'ye tecavüze çalıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı. Lise öğrencisi S.M., annesinin alışverişe gittiği sırada polis komşusunun eve geldiğini ve içeri girip salonda oturduğunu söyledi. Odasına geçerek ders çalışmaya başladığını belirten S.M., ?Annemi bekleyecekti. Sonra odama girdi. Arkamdan yaklaşarak göğüslerimi sıktı ve beni öpmeye çalıştı. Direnince yere yatırmak istedi. Korkarak bağırdım ve onu üzerimden atmaya çalıştım. Direnmeye devam edince kaçtı? dedi.

Liseli S.M., komşuları Mehmet K.'nın daha önce de kendisine bir çok kez, ?Küçük aşkım seni diskoya götüreyim, birlikte içelim? gibi sözler söylediğini ileri sürdü.

Eve geldiğinde kızından olanları öğrenen Yasemin M., Mehmet K.'dan şikayetçi oldu. S.B.'nin doktor raporunda ise sol memesi ve sağ kalçasında morarmalar olduğu tespit edildi.

Polis memuru Mehmet K. ise ifadesinde aileyi suçlayarak, ?Bunların aile düzenleri bozuk. Baba yurt dışında. Annenin psikolojik sorunları var. Mahallede sürekli olay çıkarırlar. Kesinlikle böyle bir şey olmamıştır? dedi.

Savcılık ise hazırladığı iddianamede ?Konut dokunulmazlığını ihlal', ?Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve ?Çocukların cinsel istismarı' suçlamalarından tutuksuz Mehmet K. hakkında toplam 25 yıla kadar hapis cezası istedi.

Dava önümüzdeki günlerde Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanacak. Polis memuru Mehmet K. hakkında açılan idari soruşturma da sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber